خانه / دسته‌بندی نشده / مقاله درمورد ارزش غذایی پنیر

مقاله درمورد ارزش غذایی پنیر

درخواست حذف اطلاعات

مقاله درمورد ارزش غذایی پنیرفایل مقاله درمورد ارزش غذایی پنیر را از سایت ما کنید.جهت بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید. مقاله درمورد ارزش غذایی پنیر لینک و ید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 ارزش غذایی پنیر / پنیر منبع غنی پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد. پروتئین در بین دیگر اعضای خانواده ی لبنیات، پنیر دارای بیش ترین میزان پروتئین می باشد. پروتئین موجود در پنیر از کیفیت خوبی برخوردار بوده و تقریبا دارای تمامی اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است. کازئین پروتئین اصلی پنیر می باشد، با این حال پروتئین های محلول در آب شیر(مانند لاکتالبومین و لاکتاگلوبولین) نیز بسته به میزان آب پنیری که در داخل آن باقی می ماند، در پنیر وجود دارند. پروتئین موجود در پنیر، آماده ی هضم می باشد، زیرا برخی از پروتئین ها در حین فرآیند رساندن پنیر، به پپتیدها و آمینو اسیدها ش ته می شوند. برخی افراد از واکنش به آمین های موجود در پنیر به ویژه هیستامین و تریامین رنج می برند. برخی پنیرهای رسیده مقدار قابل توجهی از این آمین ها را در بردارند که می تواند سبب بروز واکنش های آلرژیک، سردردها، خارش و افزایش فشار خون در این افراد شود. کربوهیدرات پنیر، به خصوص پنیر تازه، حاوی مقدار قابل توجهی لاکتوز می باشد که کرب … دریافت فایل [ادامه مطلب را در اینجا بخوانید …]

درباره ی google1

همچنین ببینید

تحلیلگر برجسته فلسطینی به شهادت رسید

تحلیلگر برجسته فلسطینی به شهادت رسیدبه گزارش افکارنیوز، «فادی محمد بطش» تحلیلگر برجسته فلسطینی صبح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *